Itsepoimintatila jonne on helppo tulla

Marjat ovat suomalaista superfoodia. Itse poimimalla saat ne talteen niin tuoreena kuin mahdollista. Valittavanasi on useita makeita lajikkeita mansikkaa, pensasmustikkaa, vadelmaa tai mustaherukkaa. Marjojen lisäksi meiltä saat mukaasi herneet ja kesän edetessä kohti syksyä myös sokerimaissia.

Suomen itsepoimintatilojen edelläkävijänä tarjoamme idyllisen ja toimivan ympäristön kauniin kesäpäivän viettoon.

Mitä mukaan marjanpoimintaan?

Parkkipaikat ovat palveluidemme ytimessä. Voit poimia omiin keräysastioihisi, tai käyttää tilan astioita. Saapuessasi punnitsemme keräysastiat tyhjinä ja voit halutessasi maistaa juuri tänään poimittavissa olevia mansikkalajikkeita. Kuljetamme poimijat traktorivankkureilla parhaille marja-apajille, jossa oppaamme näyttävät rivit, joista poimia. Suosittelemme ottamaan mukaan riittäväsi vettä ja päähineen, satoi tai paistoi.

Ämpärit täyteen terveellisiä herkkuja

Pellolla opas näyttää sinulle rivin josta poimia. Kun olet marjasi kerännyt, toivomme, että merkitset poimintasi päättymispisteen saamallasi merkkitikulla. Näin seuraavan poimijan ämpäri täyttyy yhtä nopeasti kuin sinunkin. Takaisin palvelupisteeseen pääset traktorivankkureilla, jotka kulkevat pelloilla nonstopina.

Näin löydät perille

Mansikka Iso-Hiiden Kartano itsepoiminta Janakkala

Iso-Hiiden Kartano Oy

Suosittele meitä