Kahvila ja palveluita koko perheelle

Aittakahviomme sijaitsee palvelupisteemme vieressä. Mansikka-aitan kahvilassa voit nauttia munkkikahvit, pikkusuolaista, jäätelöa yms. virvokkeita. Rakennus on kartanon vanha piha-aitta 1800-luvulta. Siiri-mummo lahjoitti sen Janakkalan maatalousnaisten talolle retkeilymaja käyttöön v. 1960. Takaisin Iso-Hiiteen se siirrettiin tammikuussa 2000. Kahvilan lisäksi aitasta löytyvät wc:t naisille ja miehille. Marjamaiden lähistöltä löytyy myös kolme Biolan-kuivakäymälää.

Myyntipisteestä marjat mukaan

Eikö itse poimiminen huvita? Vai onko kiire jatkaa matkaa? Osta tuotteitamme mukaan valmiiksi poimittuna. Taatusti tuoretta ja puhdasta kotiin tai vaikkapa tuliaisiksi! Myymme vain 1. luokan marjoja. Lisäksi myynnissä on kylmäpuristusmenetelmällä omista marjoista puristettua mansikka-ja vadelma-mansikkamehua sekä Mansikka, Vadelma ja Kuningatar -kuohujuomia.

Metsäleikkipaikka ja pieniä kotieläimiä

Marjatilalle mahtuu myös kotieläimiä. Meillä voit rapsuttaa lammasta tai seurata vaikkapa  kanien loikkimista. Emme ole myöskään unohtaneet perheen pienimpiä! Meiltä löydät lapsille idyllisen metsäleikkipaikan pienen puron varrelta.

Marjatilallemme viihtyy koko perhe

Vuosikymmenten kokemus yhdistettynä viljeltävien lajikkeiden onnistuneeseen valintaan tekee valikoimastamme monipuolisen ja poimintakaudestamme pitkän. Meillä kesä maistuu paremmalta ja pidempään - lämpimästi tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 28Jaa